2014. február 20., csütörtök

HARC

HARC, csupa nagybetűvel.
Ma voltam dokinál, a vércukor tökéletes, vérvétel majd 3 hónap múlva.
De ott van a nagy gond, a súly, amiért kb. mindet megteszek, mégse akar nagyon megmozdulni. Persze hozzájárul az eddigi hideg idő, 10 fok alatt nem megy az edzés egyszerűen, fáj, görcsöl, minden bajom van.
De itt a jó idő, szóval folytatódik hamarosan.
Felmerült, hogy váltani kéne inzulint, mert lehet, hogy sok a mostani inzulin, az éhséget okoz, így pluszban eszek.
Szóval most inzulincsökkentés, kajacsökkentés minimálisan. De már nem tudom mégis hova?
A sütieim alig látnak szénhidrátot, ha mégis "csalok" akkor is mindent beleszámolok, nem lépem túl. Lassan már csak zöldséget, húst látok. Abból se eszek sokat.

A hajam meg hullik, doki szerint az a 2 hetes gyulladás miatt. Mivel már kezd nőni  a babahajam, azt mondta várjunk, remélhetőleg helyreáll. Majd szerzek rá vitamint, meg állítólag a csalánlevél nagyon jó helyileg alkalmazva. Remélem... Most úgy érzem magam, mint a diabetes kezelése előtt, amikor rengeteg hajam kihullt.

Az a nagy gond, hogy nem tudom ennyi szénhidráttal mégis hogyan fogom bírni a futást, kezdünk átesni a ló tloldára, lehet mégis a másik inzulin lenne a jó választás?
Félek tőle, hiszen lassan 7 éve ugyanazt használom.


A héten szinte minden este pluszba kellett ennem, mert ment lefele éjszakára a vércukrom. Remélem használ neki az inzulin csökkentés. Bár vacsora után még pont a határ, lefekvés előttre esik le. ÁÁÁÁÁh.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nem is tudom

 Nem is tudom igazából mérges legyek, vagy sírjak a sarokba, vagy csak egyszerűen kiégetett ez az egész. Miután 2 évet könyörögtem orvosokna...